nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

RUMUNIJA: Betano Kup – Najava i prognoza utakmice UTA Arad – U Craiova 1948

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 18:00 UTA Arad – U Craiova 1948
TIP: W1 (1.58) #WIN ✅/ Prolaz dalje 1 (1.70) #WIN ✅

Laszlo Balint trener UTA Arad-a je na konferenciji za novinare uoči ovog meča izjavio: „Nismo u poziciji da bilo koga žrtvujemo, potrebni su nam rezultati kako bi obnovili duh“

„Nu suntem în postura de a sacrifica ceva, avem nevoie de rezultate pentru a reconstrui spiritul”

Ovom izjavom je potvrdio da u ovaj meč ulazi sa svojim najjačim sastavom, jer je kup za njih jako važan. Osvajanje kupa je ujedno i najkraći put do Evropskih mesta. Na domaćem terenu, imaju 2 vezane pobede. Pre baraža, savladali su FCSB (3:1) i tako podigli svoj moral. U 2. kolu playout-a na domaćem terenu savladali su i U. Cluj (2:0).

Na drugoj strani situacija u U Craiovi 1948 i nije baš najbolja. Bili su na korak od playoff-a, ali su poraženi u spornom meču protiv Sepsi-a. Playout su krenuli pobedom nad Mioveni-em (3:0), ali odmah nakon toga usledio je hladan tuš, kada ih je Petrolul savladao u gostima minimalnim rezultatom u 2. kolu. Samim tim, trener Napoli nije više siguran na klupi. Ako se večeras ne plasira u polufinale, verovatno više neće biti trener U Craiove.

Da trenutna situacija bude još više otežavajuća, neki standarni igrači neće igrati zbog zdravstvenih problema: Baeten (25/3 M), Vl. Achim (26/1 M), Van Durmen (20/2 M), Paramatti (20/0 D) i Al. Vodă (0/0 D).

Izvor: https://www.prosport.ro/cupa-romaniei/uta-intalnire-cu-istoria-si-fc-u-craiova-am-realiza-o-adevarata-performanta-19628760

Mislim da će prednost domaćeg terena za igrače UTA Arad-a, biti veoma važna. Iako će biti loše vreme, očekuje se popunjen stadion do poslednjeg mesta. UTA Arad je u poslednje vreme poboljšala svoju formu i sada izgledaju kao solidan tim, za razliku od početka sezone. Na drugoj strani, trener gostiju je pod pritiskom, situacija u klubu i nije baš najbolja, isto tako nekoliko standardnih igrača neće igrati večeras. Samim tim igramo tip W1 (pobeda domaćina u slučaju nerešenog rezultata kvota je 1.00), kao i tip Prolaz dalje 1 (1.70). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje