utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Botosani – U. Cluj

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 16:30 Botosani – U. Cluj X2&2+ (1.85)

Trener Botosania Dan Alexa hteo je da podnese ostavku posle poraza od Sepsia (2:5), međutim predomislio se nakon razgovora sa vlasnikom Iftimeom. Trenutno ništa ne funkcioniše, nakon odigranih 13 kola nemaju nijednu pobedu (6 remija i 7 poraza). Proganja ih još jedan skandal. Naime, Pinson (13/1 F) i Drole (6/1 f) dva igrača navodno su učestvovala u klađenju. Kako Rumunska štampa izveštava, Pison se kladio da će dobiti žuti karton i to se i desilo. Izgleda da su oba igrača umešana, samim tim klub ih je suspendovao. Što se tiče ostalih izostanaka Mouaddib (5/0 F), N’Goma (5/0 F) i Zabou (10/0 M) su upitni.

Na drugoj strani, U. Cluj je stasao u jednu dobru ekipu. Na terenu izgledaju dosta uigrano. Prethodna 3 kola bila su teška, međutim U. Cluj se odlično snašao. Remi sa liderom FCSB-om, pobeda kod kuće protiv Sepsi-a i još jedan remi u gostima protiv prošlogodišnjeg šampiona Farula. Ove sezone igraju odlično na gostovanjima, bez ijednog poraza. Na 7 odigranih utakmica imaju učinak od 2 pobede i 5 remija, što ih svrstava na 2. mesto najboljih gostojućih ekipa.

Sve u svemu, trenutna celokupna situacija je loša kod Botosani-a. Do promene trenera nije došlo, rezultati su veoma loši a tu su i skadnali sa pojedinim igračima. Sa druge strane, suprotna je situacija kod U. Cluja. Igraju veoma dobro na gostovanjima, a u slučaju da ostvare sva 3 boda danas, biće na samo bod zaostatka u odnosu na poslednjeg tima u playoffu. Igramo tip X2&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje