četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Dinamo Bucharest – CFR Cluj

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 20:30 Dinamo Bucharest – CFR Cluj minimalan ulog D1+ (1.65) ✅/ GG&I1+ (2.20)

Sudbina trenera Dinama Ovidia Bruce zavisi upravo od vecerasnjeg meča. Dinamo je već u crnoj seriji, na poslednjih 5 utakmica, imali su učinak od 4 poraza i 1 remija. Tako da su pozicionirani na pretooslednjoj poziciji na tabeli. Neefikasan napad je glavni problem, postigli su samo 7 golova na ukupno 11 odigranih utakmica, od toga samo 2 na domaćem terenu.

Na drugoj strani, Cluj je u dobroj formi. Na odigranih 10 utakmica imaju samo 2 poraza (8 pobeda). Pobeda u ovom meču je prioritet, kako bi se smanjio zaostatak u odnosu na lidera FCSB. Na odigranih 5 utakmica na gostovanjima osvojili su 9 bodova, generalno nije loš učinak, ako pogledamo celokupnu tabelu. Međutim, odbarana je primila 9 od ukupno 11 golova. (primili su bar 1 gol na svim gostovanjima do sada).

Sve u svemu, Dinamo iz Bukurešta nema šta da izgubi večeras, ne očekujemo da se brani večeras, naprotiv. Na drugoj strani, CFR Cluj je svakako favorit, ali obrana na gostovanjima nije pokazala veliku sigurnost. Samim tim, naš tip biće na manji ulog Dinamo daje gol D1+, kao i GG&I1+. Srećno!

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje