četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – FCSB – Poli Iasi

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 20:30 FCSB – Poli Iasi D2+ (1.55) ✅/ na manji ulog DI1+&2+ (1.85)

FCSB je jasan favorit u ovom meču. Nakon što su ispali iz Kvalifikacija u Evropi mogu se potpuno posvetiti prvenstvu. Za razliku od Evrope u prvenstvu je sasvim drugačija situacija. Imaju uigran tim, koji postiže rezultate. Na ukupno 4 utakmica, obzbedili su maksimalan broj bodova (12). Trenutno zauzimaju 2. poziciju na tabeli, ali imaju 2 utakmice manje, pobedom u ovom meču zauzeće ponovo lidersku poziciju.

Na drugoj strani, Poli Iasi pokušava da pronađe svoj pravi kolosek, međutim to će biti veoma teško. Na odigranih 5 utakmica, imaju 1 pobedu i 4 poraza, samim tim zauzimaju poslednju poziciju na tabeli. Pored toga što se sastaju sa glvanim favoritom za osvajanje titule, još otežavajuća okolnost biće odsustvo jednog ključnog igrača i kreatora igre Alin Ramon (5/1 M), koji je suspendovan.

Uprkos izbacivanja iz Evrope, FCSB je posebno motivisan u prvenstvu i želi da nastavi sa dobrim partijama. Na drugoj strani Poli Iasi dolazi kao autsajder i pokušaće da napravi iznenađenje, ali mislim da će to biti vrlo teško večeras. Igramo tip D2+, kao i na manji ulog DI1+&2+ (Domaćin postiže gol u I poluvremenu i 2+ na celom meču). Srećno!

74′ – 2:0(1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje