četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Hermannstadt – U.Cluj

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 17:30 FC Hermannstadt – U. Cluj G1+ (1.55) ✅/ na sitno G2+ (3.85)

Hermannstadt ima promenljivu formu na početku ove sezone. 2 pobede, 1 remi i 2 poraza. Generalno nisu imali lošu igru, međutim, iskusna odbrana je bila propustljiva u svakom meču do sada. Sa CFR Clujom imali su vođstvo na poluvremenu, ali su na kraju izgubili. Takođe, u prošlom meču sa Sepsi-em imali su inicijativu tokom I poluvremena, ali nepažnja u odbrani ih je koštala gola.

Na drugoj strani, Ioan Ovidiu Sabău je ponovo trener U. Cluja-a. Imao je uspešnu kampanju prošle sezone sa U. Cluj-om, kada ih je odveo u finale kupa Rumunije. Sabău je ujedno jako dobar motivator. U. Cluj se takođe može pohvaliti dobrim napadom, ističu se Nistor sa postignutih 4 golova i Chipciu sa 3 postignutih golova do sada. Na gostovanjima još uvek nisu poraženi, na 3 odigrane utakmice imaju učinak od 2 remija i 1 pobede, ujedno su postigli bar 1 gol na svakom.

Promena trenera bi trebalo pozitivno da utiče na U. Cluj. Sasvim sigurno ne putuju da bi se branili, jer imaju dosta kvalitetan napad. S obzirom da Hermannstadt ima propustljivu odbranu, kladićemo se da gosti postižu gol. To su takođe učinili na poslednjih 5 međusobnih duela. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje