subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

RUMUNIJA: Liga 1 – Najava i prognoza meča U Craiova 1948 – Mioveni

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 16:00 U Craiova 1948 – Mioveni
TIP: na manji ulog G1+ (1.75)

U Craiova 1948 je imala šansu u reprizi meča sa Sepsi-em da završi u playoffu, ali to nisu iskoristili, jer su poraženi ubedljivim rezultatom 4:0, samim tim očekuje ih borba za kvlifikacije Lige Konferencije. Uprava je imala velikih očekivanja, ali igrači nisu to ispunili. Bili su spremni da igračima daju bonuse za plasman u playoff, ali do toga nije došlo, jer sada igraju u playout-u.

Mioveni se grčevito bori, svim snagama da obezbedi opstanak. Trenuto zauzimaju poslednju poziciju sa osvojenih 11 bodova, 3 boda zaostatka u odnosu na poziciju koja vodi u doigravanje. Forma se poboljšala, s obzirom da su poslednji na tabeli, regularnu sezonu su završili sa 2 pozitivna rezultata. Nicolae Dica odlično radi svoj posao kao novi trener tima.

Sve u svemu, svi realno očekuju pobedu U Craiove 1948, s obzirom da igraju protiv poslednjeg na tabeli. Medjutim, Mioveni je pokazao da može da igra sa bilo kim. U gostima su postigli bar jedan gol na 9 od poslednjih 10 utakmica. U Craiova je imala neprepoznatljivu igru sa Sepsi-em, gde je golman pogrešio 2 puta, izgubili su u tom meču, a izgubili su i dugo čekani playoff. Ostaje nam da vidimo, kako će trener Napoli motivisati svoje igrače.

Sve u svemu, možda je ovo publicbet, ali ja ću probati na manji ulog tip G1+ (gost postiže gol). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje