četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

RUMUNIJA: Liga 1 Playoff – Najava i prognoza utakmice Sepsi Sf. Georghe – FCSB

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 19:30 Sepsi Sf. Georghe – FCSB
TIP: W2 (1.63) #WIN ✅ FT:1:2

Sepsi je obezbedio playoff, nakon pobede U Craiove 1948 u poslednjem meču regularne sezone. U playoffu zazuimaju 6. poziciju sa osvojenim 21 bodom, ujedno to je i poslednja pozicija u baražu. Zaostaju ukupno 9 bodova u odnosu na mesto koje vodi u Evropi. Samim tim, šansa da se domognu je praktično minimalna.

Na drugoj strani, FCSB ima za cilj lidersku poziciju i osvjanje Rumunskog šampionata. Prvu utakmicu u playoffu odigrali su nerešeno sa U Craiovom (1:1), tako da su sada na 6 bodova zaostatka u odnosu na lidera Farul-a. Nemaju više prvo na grešku, moraju da ređaju dobre rezultate, kako bi ostvarili svoj cilj.

Novost u ekipi FCSB-a je novi trener – Kiparski stručnjak Elias Charalambous je preuzeo mesto glavnog trenera i večeras će biti njegov debi na klupi.

Sve u svemu, Farul (1. pozicija) i CFR CLuj (2. pozicija) su remizirali u ovom kolu. Tako da FCSB ima priliku koji treba da iskoristi. Promenili su trenera, upravo ta promena bi trebalo pozitivno da utiče na igrače. Na drugoj strani Sepsi nema za čim da se bori, jer su previše udaljeni od mesta koja vode u Evropi. Igramo tip W2 (pobeda gostiju u slučaju nerešenog rezultata kvota je 1.00)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje