nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Sepsi Sf. Gheorghe – Otelul

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 17:30 Sepsi – Otelul minimalan ulog D2+ (1.85)/ D I1+&2+ (2.25)

Sepsi nije mogao da zamisli bolji početak sezone. Na 6 odigranih utakmica u svim takmičenjima, nisu primili nijedan gol, ako gledamo ligaške mečeve, jedini su koji nisu primili nijedan gol. Moguće da će trener Ciobotariu odmoriti neke igrače, jer ih u četvrtak očekuje meč sa Kazahstanskim Aktobeom.

Na drugoj strani, novopromovisani Otelul još uvek traži pobedu u najvećem rumunskom takmičenju. Na 3 odigrana meča, imaju učinak od 1 remija i 2 poraza. Napadači ne deluju ubedljivo, jer su postigli samo 1 gol. Ostaje da vidimo da li mogu probiti odbarnu Sepsi-a, koja itekako dobro funkcioniše.

Na kraju krajeva, Sepsi ima kvalitetan tim koji je trenutno dosta motivisan. Iako trener odmara neke igrače, ima na raspolaganju kvalitetne zamene, koje su sposobne da ostvare pobedu i obezbede kontinuitet dobrih rezultata. Na domaćem terenu, konstano vrše pritisak na protivnika, mislim da će u nekom trenutku meča odbrana gostiju popustiti i da ćemo videti bar 2 gola u mreži Otelula. Na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje