sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – UTA Arad – Dinamo Bucuresti

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 17:00 UTA Arad – Dinamo Bucuresti 1X&2+ (1.68) ✅/ na manji ulog D2+ (2.07)

Nakon lošeg starta UTA se oporavla. Trenutno su u šampionatu bez poraza na poslednjih 6 utakmica (5 remija i 1 pobeda). Imali su odlične partije protiv favorita, Rapid i Farul nisu uspeli da im oduzmu bodove. Zauzimaju 15. poziciju na tabeli, 3. odozdo, međutim razlika do playoffa je samo 6 bodova. U slučaju da ostvare pobedu na ovom meču, napredovaće 5 pozicija.

Remi sa Bihorom dodatno je uzdrmao stolicu Ovidiu Nicușor Burcă, trenera Dinama. Kako ProSport izveštava, izvori kažu da je ova utakmica sa UTA Aradom odlučujuća. U svalčionici takođe je vrlo napeto, jer postoje grupice, tačnije 3 gurpe. Igrači koji pričaju na francuskom i portugalskom i rumunksom jeziku. Pre dve nedelje dva igrača su se potukla na treningu, pa su kolege morali da intervenišu. Dinamo planira da rekonstruiše sastav, 7 igrača su na spisku da odu. Trenutna forma je zabrinjavajuća. Nisu ostvarili pobedu na poslednjih 9 takmičaraskih utakmica.

Sve u svemu, prednost u ovom meču dajem domaćinu. Pre svega zbog trenutne forme, takođe trebalo bi da iskoriste trenutnu lošu situaciju svog protivnika i ostvare vrlo važne bodove pred svojim navijačima. Predlažem tip 1X&2+, kao i na manji ulog D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje