utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

RUMUNIJA: Liga 2 – Najava i prognoza utakmice Poli Iasi – Unirea Dej

➡️ RUMUNIJA: Liga 2
🇷🇴 13:15 Poli Iasi – Unirea Dej
TIP: minimalan ulog G1+ (2.45)

Ne znam koliko je pametno kladiti se na ovaj tip, ali kada je u pitanju Rumunska 2. Liga, jednostavno moram da probam na manji ulog.

Ovako stvari stoje, Poli Iasi je trenutni lider na tabeli playoffa i imaju 1 bod više u odnosu na Steau-u koja zauzima 2. poziciju. Sasvim zasluženo drže tu poziciju, jer su od samog početka glavni favoriti za plasman u najviše Rumunsko takmičenje. Trenutno su neporaženi u ligi na poslednjih 11 mečeva u ligi. Međutim odbrana je propustila bar 1 gol na poslednjih 7 uzastopnih mečeva.

Trener Leo Grozavu neće moći da se osloni na Gabriel Vașvari (14/6 M) i Shayon Harrison (15/5 F) koji su povređeni.

Uniera Dej poslednji tim na tabeli u playoffu. Nisu ostvarili nijednu pobedu do sada. Malo čudno, ali u baražu nisu postigli nijedan gol. Iako su u regularnom delu imali 2. najbolji napad lige, sa postignutih 30 golova. Imaju dobre napadače kao što su Cocian (9 postignutih golova) i Alexandru Pop (7 golova), samo je pitanje vremena kada će proraditi.

Sve u svemu, Iasi je ovde favorit, ali odbrana na poslednjih nekoliko utakmica nije pokazala stabilnost. Unirea Dej iako nije u formi, igraju dobro, samo je pomalo nedostajala sreća, baš kao u prošlom meču sa Buzau-om, kada Florin Blaj nije iskoristio odličnu priliku. Mislim da u ovom meču vredi probati tip G1+ na manji ulog. Kvota je odlična. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje