petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

RUMUNIJA: Liga 2 – Playoff – Analiza i prognoza utakmice Unirea Dej – Poli Iasi

➡️ RUMUNIJA: Liga 2 – Playoff
🇷🇴 16:30 Unirea Dej – Poli Iasi
TIP: 1X&0-3 (1.70)

Poli Iasi je već obezbedio plasman u viši rang. Jedini su neporaženi u playoff-u (4 pobede i 4 remija na 8 odigranih uakmica). Samim tim trener Leo Grozavu, će poslednje 2 utakmice dati šansu igračima koji su imali manju minutažu, kao i mladim talentima. Alin Roman (26/7 M), Shayon Harrison (20/9 F, najbolji strelac), Matija Katanec (10/0 D) i Julian Marchioni (26/0 M) su već na zasluženom odmoru, dok su Plămadă (19/2 D), Gabriel Vașvari (14/6 M), Telcean (8/0 D) i Mogoș (10/0 M) povređeni.

Izjava trenera Leo Grozavu-a.

Na drugoj strani, Unirea Dej je ostvarila svoju prvu pobedu u playoff-u u prošlom kolu, gde su savladali Gloriu Buzau minimalnim rezultatom. Samim tim još uvek postoji šansa da se zauzmu neko promotivno mesto. Udaljeni su 4 bodova u odnosu na Dinamo, koji zazuma promotivno mesto. Nema problema u sastavu, trener Militaru izabraće svoju najbolju postavu.

Sve u svemu, Poli Iasi sa dosta izmenjenim sastavom, jer su već obezbedili plasman u viši rang. Šansu će dobiti igrači sa manjom minutažom i mladi igrači. Na drugoj strani Unirea Dej, sa dodatnim motivom dočekuje trenutnog lidera, jer su ostvarili pobedu u prošlom kolu, a isto tako i dalje postoji šansa da se nađu u playoff-u. Samim tim igramo sigurniju varijantu 1X&0-3, kao i na manji ulog 1 (2.80). Možda nije loše probati i prelaz 2-1 (42.00), jer su imali već jedan u korist Iasi-a. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje