četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ruski premijerligaš se rastao sa 7 igrača

Ruski premijerligaš Arsenal iz Tule danas se rastao sa čak 7 igrača koji tokom prvog dela tekuće sezone nisu imali preveliku minutažu. Sa svom sedmoricom ugovori su raskinuti na obostranu saglasnost, uz uslove koji odgovaraju i jednoj i drugoj strani.

Naime, od danas dresove ruskih “Tobdžija“ neće nositi golman Roman Gerus, štoperi Igor Kalešin i Dmitri Ajdov, centralni vezista Dmitri Smirnov, kao ni napadači Sergej Maslov, Hizir Apajev i Sergej Šapovalov.

36-godišnji Roman Gerus (golman) u redovima ovog kluba nalazio se od leta prošle godine. U prvom delu tekuće sezone sezone ostvario je samo 3 nastupa, a pritom je primio 5 golova. Možda najveći razlog zašto na terenu nije viđan više puta predstavlja činjenica da je na svom debitantskom nastupu, 31. jula, primio čak 4 gola, u porazu od moskovskog Spartaka 4:0.

33-godišnji Igor Kalešin (štoper) član ruskog Arsenala postao je tokom leta 2013. godine. Do danas je za taj klub ostvario ukupno 50 nastupa, a postigao je 3 gola. Tokom prvog dela tekuće sezone nije dobio priliku da se pojavi na terenu.

34-godišnji Dmitri Ajdov (štoper) je u Tulu stigao tokom leta 2015. godine. Ukupno je ostvario 29 nastupa, a postigao je 5 golova. U prvom delu tekuće sezone ostvario je samo 4 nastupa.

24-godišnji Dmitri Smirnov (centralni vezni igrač) potpisao je za ovaj klub u avgustu 2012. godine. Ukupno je ostvario 51 nastup, a postigao je 6 golova i 5 asistencija. U dosadašnjem toku sezone zabeležio je samo 2 nastupa.

26-godišnji Sergej Maslov (napadač) je od januara 2012. godine za ovaj klub ostvario ukupno 95 nastupa, uz 22 gola i 12 asistencija. U prvom delu tekuće sezone nije uspeo da zabeleži ni jedan nastup.

27-godišnji Hizir Apajev (napadač) je jedan od igrača koji su se ovoj ekipi pridružili u prethodnom letnjem prelaznom roku. U prvom delu tekuće sezone ostvario je 14 nastupa, a nije postigao ni jedan gol.

22-godišnji Sergej Šapovalov (napadač) je takođe stigao u tulski Arsenal tokom prošlog leta. U prvom delu tekuće sezone bio je u redovima rezervnog kluba, Arsenal-2, za koga je ostvario samo 6 nastupa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje