Ruski fudbalski trener Leonid Slucki, bivši trener CSKA iz Moskve, postavljen je danas za novog menadžera ekipe Hal Siti, novog člana Čempionšip lige.

Leonid Slucki je rođen 1971.godine u Volgogradu, Rusija, svoju trenersku karijeru je započeo 2000-te godine u Olimpji iz Volgograda, od 2003 do 2004 predvodio je tim Uralan Elista, a od 2005 do 2007 godine ekipu Moskve. Usledila je jedna sezona u ekipi Krila Sovjetov, da bi od 2009. do 2015.godine ovaj stručnjak predvodio CSKA iz Moskve. Sa ovom ekipom osvojio je tri šampionata, dva Kupa Rusije i dva Superkupa, a uspešno je predvodio tim i u međunarodnim takmičenjima. Na 287 utakmica koliko je predvodio CSKA, zabeležio je 160 poeba, 57 nerešenih i 70 poraza.  Reprezentaciju Rusije predvodio je od avugsta 2015-te do juna 2016-te godine.

Jedan od članova uprave kluba  Ehab Alam je rekao: ,,Oduševljeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu Leonidu. Tokom razgovora sa njim, shvatili smo da njegov način igre, ambicije i posvećenost detaljima, čine idealnim kandidatom za nas. Klub je je već imao uspeha i u klupskom i u reprezentativnom fubalu, i veoma sam uzbuđen zbog njegovih planova o povratku našeg tima u Premier ligu.“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.