utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ruski trećeligaš ostao bez 9 igrača

Ruski trećeligaš iz centralne zone, Zenit Penza, u protekla 24 časa ostao je bez čak 9 igrača, a sa tim brojem pretekao je Anži i Kubanj i na par koraka se približio ekipi Toma iz Tomska koja je od početka zimske pauze ostala bez 13 prvotimaca.

Kako je objavljeno na zvaničnom VK profilu ovog kluba, tokom jučerašnjeg dana svoje ugovore sa klubom raskinuli su: Artjom Zagrebin (7n/-12g – golman), Aleksej Čubukin (12n/0g – odbrana), Denis Seliščev (12n/2g – sredina), Laša Imedašvili (10n/0g/ – sredina), Maksim Lepski (10n/2g – napad) i Ilja Molteninov (6n/0g – napad). Toj grupi tokom današnjeg dana pridružili su se: Maksim Rudakov (9n/-18g – golman), Maksim Martusevič (12n/2g – sredina) i Mihail Markin (9n/1g – napad).

Iako je klub oslabljen u svim linijama, najveći problem predstavljaće odlazak golmana Artjoma Zagrebina i Maksima Rudakovog. Napominjemo, Zagrebin je do sada branio na 7, a Rudakov na 9 utakmica. Na prvi pogled ništa neobično, ali Zenit iz Penze je od početka sezone ukupno odigrao 16 utakmica, tako da se prema ovim brojevima može bez problema primetiti koliko će klub biti oslabljen u drugom delu sezone.

Zenit Penza, inače jedan od najstarijih ruskih fudbalskih klubova, trenutno se nalazi na predposlednjoj, 12. poziciji, u centralnoj zoni treće lige. Imaju samo 11 bodova iz 15 utakmica, a zabeležili su 2 pobede, 5 remija i 8 poraza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje