petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sada počinje ono pravo – Playoff Prve lige Srbije 2020!

Regularni deo sezone 2020 Prve lige Srbije je završen. Sve ekipe imale su priliku da se priviknu na izmenjena pravila izazvana pandemijom virusa Covid-19 i pripreme za Playoff koji počinje ovog vikenda Wild Card rundom.

Ovaj deo neće igrati ekipe aktuelnih šampiona i vicešampiona – Wild Boars Kragujevac (5-0) i Vukovi Beograd (4-1) koje su regularni deo sezone završile na prva dva mesta.

Trećepozicionirani Banat Bulls dočekaće šestoplasiranu ekipu Novi Sad Wild Dogs u nedelju od 14 časova na terenu SC Strelište u PančevuBanat se posle uvodnog poraza od Veprova, tesne pobede u produžetku protiv Zmajeva i poraza od Vukova, stabilizovao u poslednja dva kola pobedama nad Jagodinom i Novi Sadom u poslednjem kolu. Mladi tim Wild Dogsa odlično je parirao znatno iskusnijim Bikovima, kojima neće biti lako da drugi put u dve nedelje savladaju istu ekipu. Ipak, iskustvo QB Mladena Zlatića i hvatača Bratislava BošnjakaMilana NikolićaZorana Todorovića i Marija i Vanje Lugonje biće ponovo problem za sekonderi Novog Sada. Sa druge strane, od potpunog preuzimanja pozicije QB od strane Filipa Đokića i prelaska Lazara Lazića na poziciju hvatača gde se pridružio Tihomiru TodorovuDejanu JašćuruAleksandru BodirogiVerneru Štajneru i Jovanu Ikiću Novi Sad igra mnogo bolje.

Playoff će zapravo početi prvog dana vikenda, u subotu u Jagodini, na stadionu FK Trnava u 12 časova gde će domaći Black Hornets dočekati Blue Dragons Belgrade. Gosti su dobro počeli sezonu pobedom u Novom Sadu i utakmicom koju je Banat rešio poslednjom akcijom u Pančevu, ali posle toga Zmajevi nisu mogli da se vrate na pobednički kolosek. Loš niz je krenuo upravo protiv mladih Stršljena koji su u Beogradu bili bolji sa čak 60:33. Odbrana Zmajeva nije imala odgovor za Milenkovića i Pavlovića i Jagodina se odvojila u drugom poluvremenu. U subotu Beograđani će imati još teži posao zbog novih povreda i odsustva nekoliko iskusnijih igrača, što će Stršljeni koji su u mlađim kategorijama imali mnogo uspeha u fleg fudbalu koji je sličan ovogodišnjoj Prvoj ligi dodatno pokušati da iskoriste. Njih će predvoditi Dejan Srećković na poziciji QB i u sekonderiju i ponovo će gledati ka svojim iskusnijim risiverima Bogdanu Pavloviću i Aleksandru Milenkoviću, kao i Strahinji Jevremoviću koji se ponovo priključio ekipi.

Playoff Wild Card runda 2020:

Subota 07.11. FK Trnava 12.00 – Jagodina Black Hornets Belgrade Blue Dragons
Nedelja 08.11. SC Strelište 14.00 – Banat Bulls : Novi Sad Wild Dogs


Izvor: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje