petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sagadam – Nebitci – Najava meča

U okviru devetog kola turkmenistanske lige sastaće se Sagadam i Nebtici. Kladionice favorizuju domaćina sa kvotom 1,30, što i ne čudi, jer igraju sasvim solidno, a to se posebno odnosi na domaći teren, gde posle četiri odigrane utakmice imaju dve pobede i dva remija.

No, nas svakako ne zanima konačan ishod ove utakmice. Ipak, je to Turkmenistsan, ko zna kakav se fudbal tamo igra, i po nama je ludost rizikovati na tako malu kvotu. Ono što mi igramo jesu golovi.

I ovde se slično kao i u slučaju Gorodeje strogo držimo našeg „pravila“, a to „pravilo kaže sledeće:

Tim koji nakon pet uvodnih kola nema odigranu utakmicu sa 0-2, ili 3+ se juri dok ta kombinacija ne dođe. Sistem je takav da se počne sa hiljadu dinara, a ako se desi da predlog ne prođe sledeće nedelje se igra sa duplo jačim ulogom dok ne dođe. Vrlo, ali vrlo retko se dešava da neki tim veže 9+ utakmica i to prvih 9 utakmica, a da nema barem jednom 0-2, ili 3+. S obzirom da je ovo deveto kolo, valjalo bi zapratiti.

Kvote će uglavnom biti preko 2,00, jer će niz određene ekipe biti sve duži, a mi kada god pogodima nešto ćemo zaraditi u to nema sumnje.

U ovom slučaju Sagadam koji je favorizovan sa kvotom 1,30 jedini je u ligi koji nema 3+. Igra dobro kod kuće, a odlična je stvar što Nebitci na strani ima četiri poraza iz isto toliko utakmica uz gol razliku 2:10.

Tradicija je takođe na našoj strani, jer je 3+ došlo na 5/8 duela kada je Sagadam bio domaćin.

Predlog za klađenje: 3+ 1,90


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje