subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sakramento i Aflalo nisu baš dobra kombinacija?

Tridesetjednogodišnji Aron Aflalo, proteklog leta potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom Sakramento Kingsa, u vrednosti od 25 miliona dolara.
Za ovu sezonu ima zagarantovanih 12.5 miliona, i istu svotu će ostvarivati za sezonu 2017-18, ukoliko Kingsi ne odluče da ga otpuste pre 23. juna.
Ukoliko se to desi, Aflalo će dobiti 1.5 milion dolara.

Kako situacija trenutno kazuje, Aflalo neće izdržati u Sakramentu još dugo. Ove sezone odigrao je 25 utakmica, a samo u njih 18 je bio starter.
U poslednje vreme Aflalo igra loše. Za sada njegova statistika izgleda ovako: 7.4 poena u proseku po meču, 1.1 asistencija, 2.2 skokova. Ovi brojevi su najlošiji za njega, još od davne 2009-10 sezone.

Nedavno smo pisali o tome kako je Aflalo odbio da uđe u igru u jednom od mečeva. Od igrača koji je imao standardne minute, pa 20ak minuta po meču, postao je igrač koji igra u garbage time-u, ili ne nastupi uopšte.
Jasno je da će GM Sakramenta, Vlade Divac, morati da se pozabavi ovim igračem u što skorijem vremenskom periodu. A pored Aflala, spominje se i da su igrači poput Rudija Geja i Omrija Kaspija nezadovoljni.

Da li će Sakramento trejdovati Aflala do 23. februara (poslednji dan za realizaciju trejdova), ostaje da se vidi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje