petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šampion Grčke sklopio dogovor sa još jednim internacionalcem!

Aktuelni grčki šampion Olimpijakos ne staje sa pojačanjima. Nakon dolaska nigerijskog internacionalca Emanuela Emenikea, crveno-beli iz Pireja potpisali su ugovor i sa igračem reprezentacije Maroka, a to je 28-godišnji Mehdi Karsela-Gonzales. Iskusni napadač stigao je iz redova španske Granade za sumu od 2,5 miliona evra, a saradnju sa novim klubom zaključio je na 3 godine.

Marokanski fudbaler, koji je rođen u belgijskom gradu Liježu, uglavnom nastupa na poziciji desnog krilnog napadača, ali po potrebi viđan je i na levoj strani terena. U Granadu je stigao tokom leta prošle godine, kada je kupljen od Benfike za 4 miliona evra, a do danas je uspeo da ostvari 24 nastupa i da pritom postigne 5 golova i 1 asistenciju.

Profesionalnu karijeru započeo je potpisavši prvi profesionalni ugovor sa ekipom Standarda iz Liježa, a nakon toga nastupao je za Anži iz Mahačkale, još jednom za Standard, lisabonsku Benfiku i na kraju za Granadu. Za marokansku reprezentaciju je od februara 2011. godine ostvario 16 nastupa i pritom postigao 1 gol. Pre toga, bio je član mlađih kategorija reprezentacije Belgije, kao što su U16, U17, U18 i U21 tim.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje