petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šampion skida skalp neporaženoj ekipi ?

U subotu je na programu jedan duel iz najjače Australijske lige u fudbalu. Trebala su da budu dva duela,ali je meč između West Syndey Wanderersa i Wellington Phoenixa otkazan zbog lošeg stanja terena na stadionu Vonderersa.

U tom jedinom duelu sastaće se Syndey i Newcastle Jetsi, gledano na tabelu derbi kola.

Sydney

Sidnej u ovaj meč ulazi nakon šokantnog poraza u prošlom kolu na gostovanju Merinersima. Taj poraz je bio i prvo veliko iznenađenje u ovoj sezoni. Sada žele da se vrate na pobednički kolosek i to protiv, trenutno prvoplasirane ekipe. Nemaju problema sa sastavom jer se vraća Mirzejevski.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Mirzejevksi

Izostanci: Grant

Newcastle Jets

Džetsi su nesumnjivo najprijatnije iznenađenje dosadasnjeg dela sezone. Trenutno su lideri šampionata,nemaju poraz,imaju najefikasniji napad. Ipak, ruku na srce, imali su povoljan raspored u prvih 6 kola, za njih tek sad slede pravi mečevi,jer nakon meča sa Sidnejom igraće sa klubovima iz Melburna (Viktori i Siti),dakle tek nakon tih mečeva će se videti koliko su zapravo jaki. Alfa i omega ove ekipe je sjajni Irac O’ Donovan vodeći strelac šampionata sa 7 postignutih golova. Ipak za ovaj meč O’ Donovan je neizvestan i to pisanja ove najave još uvek nije izašla vest da li će nastupiti ili ne. Sigurno da ako slučajno ne zaigra napad Džetsa će biti drastično oslabljen.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Georgijevski

Izostanci: O’ Donovan ??

Predlog za klađenje: Koliko god bili impresivni rezultati Džetsa, mislim da na ovom meču neće doći do pobede,jer je Sidnej ipak kompletnija ekipa. Jednostavno rečeno Sidnej ima jak napad,jaku odbranu,a Džetsi jak napad i loša odbrana. Trebalo bi da bude efikasan meč,mogli bi Džetsi do počasnog gola na ovom meču.

Evo nekoliko predloga:

Tip: 1 @ 1.65

domaćin 2+ @ 1.60

1 i 2+ @ 2.00

3+1.65

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje