nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Seča favorita u Torontu, ispali Medvedev i Alkaras

Ovogodišnji masters u Torontu prepun je iznenađenja. Iz dana u dan favoriti su ispadali kao na traci, a izuzetak nije bio ni peti takmičarski dan.

Ruski teniser i jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira Danil Medvedev završio je svoje takmičenje u četvrtfinalu. Njega je savladao Australijanac Aleks De Minor sa 2:0, po setovima 7:6 (9:7) 7:5.

Jako čudan meč iz ugla Medvedeva, jer je imao sve u svojim rukama. U oba seta je imao prednost brejka, ali uporni De Minor se vraćao i na kraju uspeo da savlada nestabilnog Medvedava. Njegov naredni rival biće Španac Alehandro Davidovič Fokina.

Još veće iznenađenje je ispadanje Karlosa Alkarasa. Mladi Španac ove godine izgleda gotovo nepobedivo, a njegov „dželat“ u Torontu bio je Amerikanac Tomi Pol koji je slavio sa 2:1, po setovima 6:3 4:6 6:3.

Ono što mu je uspelo protiv Hurkača protiv Pola nije. Alkaras je izgubio prvi set, potom se na sebi svojstven način vratio u meč, no Pol je ostao pribran i uspeo da nanese Alkarasu tek peti poraz u sezoni. Za plasman u polufinale Pol će igrati protiv Italijana Janika Sinera.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje