subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Selekcija Italije ostala bez jednog od najvažnijih igrača Rome!

Fudbalska reprezentacija Italije ovih dana odigraće dve utakmice u okviru kvalifikacija za Mundijal 2018. godine, a sastaće se sa selekcijama Makedonije i Albanije. Šanse da sada izbore direktan plasman ravne su nuli, a to će posebno biti težak zadatak pošto na sredini terena selektor Đan Pjero Ventura neće moći da računa na talentovanog vezistu Lorenca Pelegrinija.

Kako se navodi, Pelegrini je tokom jednog treninga zaradio povredu mišića, a prema prvim procenama na terenu ga neće biti oko 10 dana što znači da zasigurno neće nastupiti u dresu reprezentacije Italije, ali da će glavni trener Rome najverovatnije moći da računa na njega za utakmicu 7. kola Serie A protiv Napolija (14. oktobra).

21-godišnji centralni vezista je nakon odličnih kampanja u mlađim selekcijama Italije krajem oktobra ove godine prvi put dobio poziv da nastupi za A tim. Pelegrini je svoj debitantski nastup ostvario tokom meča sa Lihtenštajnom 6. juna, gde je odigrao svih 90 minuta, a kada je Italija uspela da slavi sa čak 5:0. U dresu Rome ove sezone talentovani fudbaler odigrao je 6 utakmica i pritom upisao 2 asistencije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje