četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Serena se oprostila od Toronta

Američka teniserka Serena Vilijams završila je svoje učešće na turniru u Torontu u drugoj rundu. Legendarna Amerikanka je poražena od Švajcarkinje Belinde Benčić rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:4 i tim porazom se vrlo verovatno oprostila od Toronta.

Bilo je jasno kao dan da Serena ne može da parira Benčićevoj. Očigledno je da je Serena van takmičarske forme, a taj meč joj je ujedno bio i treći u sezoni.

Benčićeva je bila staložena, pravila je brejkove u pravom trenutku i na kraju potpuno zasluženo slavila. Ipak, njena pobeda je ostala u senci oproštaja Serene Vilijams koja je dobila velike ovacije, a nakon istih je imala šta da doda.

Volim da igram ovde, uvek mi je bilo prijatno na ovom terenu. Volela bih da sam odigrala bolje ove večeri, ali i Belinda je bila zaista dobra“, izjavila je Serena. Iako nije precizirala datum povlačenja, veruje se da će se pojaviti još u Sinsinatiju i potom u Njujorku, na US Openu. „Bilo je ovo interesantnih 24 časa. Kao što sam i rekla u tom članku, užasna sam kada se rastajem. Ipak, zbogom svima. Bilo je zadovoljstvo igrati pred vama svih ovih godina„, poručila je Serena.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje