subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Seria A najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela iz Serije A.

Od 18h na programu je prvi duel ovog kola.

Sampdoria-Torino

Sampdorija u ovo kolo ulazi nakon dvomeča sa Romom iz kojeg su odneli 4 boda. Koliko su bili bolji rival u oba meča najbolje govori podatak da je na oba meča golman Rome proglašavan za igrača utakmice. Sampdorija je jedna od najboljih domaćinskih ekipa u ligi. Na svom terenu ove sezone imaju impresivan skor 8-1-2, samo je Juve bolji od njih. U poslednje vreme su podigli formu i u seriji su od tri meča bez poraza. Na dobrom su putu da izbore mesto u ligi Evrope sledeće sezone. Najveća opasnost po Torino biće zasigurno iskusni Kvakljarela, strelac 16 golova ove sezone.

Nedostajaće u ovom meču Praet i Strinić.

Torinova šok terapija u vodi smene trenera je izgleda uspela. Od dolaska Macarija na klupu Torino izgleda mnogo bolje. U seriji su od tri meča bez poraza. Falke, Niang i Ljajić igraju dobro i ne primećuje se previše izostanak Belotija. Beloti se vratio u tim,ali će i na ovom meču biti na klupi. Zanimljivo je to da Torino dosta dobro igra gostovanja ove sezone,imaju svega 2 poraza, istina 6 remija,ali dobro.

Duel dve sasvim solidne napadačke ekipe bi mogao da donese dosta golova.

Još jedna zanimljivost Torino nije slavio u Đenovi 25 godina,ako se računaju samo mečevi u Seriji A.

Drugi meč dana je na programu od 20:45h.

Inter-Crotone

Ima li kraja agoniji Intera.Nakon sjajnog starta sezone i dolaska na prvo mesto na tabeli 9.12, počeo je neshvatljivi pad. Od tog meča u 6 kola Inter je uzeo samo 4 boda i titula je samo nedostižni san. Oni će se do kraja sezone boriti za mesto koje vodi u Ligu Šampiona sa zahuhtalim Lacijom i Romom. Spaleti ima briga pred ovaj meč,jer je Ikardi pod znakom pitanja,ali s obzirom na njegovu formu, možda i neće biti veliki izostanak. Mnogo se očekivalo od ovog prelaznog roka,ali je tu Inter doživeo fijasko. Uspeli su samo Lisandra Lopeza i Rafinju da dovedu,malo je to. Osim Ikardija, svi ostali igrači su spremni za ovaj meč.

Krotone je počeo loše sezonu,ali je smena trenera dovela do poboljšanja. Na klupu se seo Valter Zenga. Nakon startnih loših igara, istina protiv jakih protivnika (Lacio, Milan..), usledile su pobede i to protiv direktnih rivala za opstanak. Te pobede su jako bitne za ovaj tim i dovele su ih do izlaska iz zone ispadanja. Sada su na 2 boda iznad crte. U ovaj meč ulaze u dobroj formi,jer su u poslednja dva kola uzeli 4 boda. Zenga će na ovom meču biti bez napadača Tumminela i veznjaka Stoiana. Iako Zenga preferira napadački stil 4-3-3, treba očekivati nešto defanzivniju igru, tj igru na kontra napade na ovom meču.

Gledajući formu Intera ne bi trebalo očekivati mnogo golova na ovom meču,ali opet tu je ono“ moraju i oni jednom krenuti “. Pobeda Intera ne bi trebala da se dovodi u pitanje,e sad treba je vezati sa odgovarajućim brojem golova.

Predlozi za klađenje:

Sampdoria-Torino GG @ 1.60

Inter – Crotone 1 i 2+ @ 1.55

možete probati  1 i 0-3 gola 1.90

Neka pobeda od 2-0 Intera je ono što očekujemo.

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje