petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Za utakmicu SPAL-Inter napisali smo posebnu najavu, koju možete pogledati ovde.

Od 15h na programu su 5 duela iz Serije A.

Crotone-Cagliari

Duel dva tima koja se bore za opstanak.

Krotone u ovaj meč ulazi nakon velike pobede na gostovanju Veroni. Taj meč im je podigao samopouzdanje i Valter Zenga najavljuje nastavak serije. Pogodili su sa pojačanjima jer su upravo trojica novajlija Capuano, Ricci i Benali dobrano učestvovali u toj pobedi u prošlom kolu.

Kaljari u ovaj meč ulazi sa velikim problemima. Trener Lopez bi uskoro mogao da se nađe u situaciji da mu preti otkaz. Kaljari je u poslednjih 5 kola uzeo samo 3 boda. Veliku glavobolju Lopezu zadaju i izostanci. Naime Kaljari na ovaj meč putuje bez Pavoletija, Pedra i Barele, tri ljučna igrača.

Fiorentina-Verona

Oba tima u ovaj meč ulaze nakon poraza u prošlom kolu,

Fiorentina je u prošlom kolu poražena na gostovanju Sampdoriji i tako su prekinuli niz bez poraza koji je trajao od 5.11.2017.godine. Ipak “ ruku na srce “ oni ne briljiraju, jeste da je serija bila dugačka,ali većina mečeva je završena nerešenim rezultatom. U ovaj meč ulaze pod imperativnom pobede.

Verona je u jako nezavidnoj situaciji.Poraz u prošlom kolu od direktnog rivala za opstanak, Krotonea dodatno je uzburkao i ovako uzavrele strasti. Ekipa je kažnjena dodatnim treninzima u toku nedelje, a  treneru Pecchii gori pod nogama i verovatno će dobiti otkaz ukoliko ne osvoji bodove na gostovanju u Firenci. Dodatni problem predstavljaju izostanci Pacinija i Zuculinija koji su dobili dozvolu da potraže nove klubove.

Genoa-Udinese

Đenova je u dosta lošoj formi. Trenutno se nalaze na samo 5 bodova od zone ispadanja. U ovaj meč ulaze nakon poraza od Juventusa. Taj poraz i nije toliko zabrinjavajući, koliko podatak da na tom meču nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola. Generalno Đenova ima velikih problema sa napadom ove sezone. Postigli su samo 16 golova na 21 meču. Dva gola na utakmici su poslednji put postigli u oktobru prošle godine. Nemaju velikih izostanaka, nedostaje samo duže povređeni Đuzepe Rosi.

Nakon sjajne serije od 7 mečeva bez poraza u ligi četa Masima Oda kao da posustaje. Oni su u poslednja tri kola bez pobede,bolje rečeno još uvek nisu slavili u 2018. godini, izgleda da im pauza nije prijala nimalo. Doduše loši rezultati su se poklopili sa brojnim kadrovskim problemima. Na ovom meču Odo će biti bez Adnana, Benhramija, Angella,ali je pozitivna stvar da će se u timu najverovatnije naći prvi strelac tima Lasagna.

Napoli-Bologna

Napoli u ovaj meč ulazi nakon pobede na teškom gostovanju u Bergamu. Taj teren je bio redovno mesto gde se oni “ okliznu “ pa im je ta pobeda utoliko draža. Ekipa Maurisija Sarija igra zaista sjajno ove sezone. Kao da su preboleli one “ dečije bolesti “ koje su ih mučile sezonama u nazad tj gubljenje bodova na mečevima gde se to ne sme. Upravo su im takvi mečevi i uzimali šanse za skudeto.  Na ovom meču će biti u istom sastavu kao i u Bergamu, tj nedostajaće Gulam i duže povređeni Milik.

Bolonja je takođe slavila u prošlom kolu. Jeste da je to bila pobeda protiv slabašnog Beneventa,ali pobeda je pobeda. Tom pobedom su prekinuli niz od dva meča bez pobede i tako umirili strasti koje su pretile da postanu ozbilje na relaciji klub-navijači.Naravno da je tome dobranom doprinela odluka da se ne proda Verdi. Biće zanimljivo gledati Verdija protiv Napolija u koji je trebao da pređe.

Torino-Benevento

Od kad je Macari seo na klupu Torina, oni su se prepordili. Macari je uneo živost u tim. Torino konačno igra brzo,napadački, željni su pobeda. U prošlom kolu su remizirali sa Sasuolom u gostima i sada idu na pobedu. Velika stvar za Macarija je to da će Beloti biti makar na klupi za ovaj meč,ali i bez njega mogu do pobede,jer Niang, Falque i Ljajić sjajno sarađuju.

Kao da je Benevento pobedama protiv Sampdorije i Kijeva ostvario ono što su žarko želeli (trijumf u Seriji A) i sada nastavljaju po starom. U prošlom kolu ubedljiv poraz na gostovanju Bolonji, nažalost tako nešto je sasvim realno i na ovom gostovanju. Inače Benevento je ove sezone na 10 gostovanja upisao isto toliko poraza. Kao dodatni problem jeste i veliki broj izostanaka. Kapiten Lucioni je suspendovan do kraja sezone zbog dopinga,a nedostaju i Iemmello i Antei.

Od 18h na programu je jedan duel.

Milan-Lazio

Ko bi se nadao da će nakon remija sa Beneventon Gatuzo doći u situaciju da ga hvale. Gatuzo je uspeo da veže dve pobede za redom i Milan polako ide ka mestu koje vodi u Evropu. Oni su jedna od ekipa koja igra najnepredvidivije ove sezone i zaista je teško prognozirati njihove mečeve.

Lacio igra sjajno ove sezone. Najefikasnija su ekipa u ligi sa 56 postignutih golova. U poslednja dva kola postigli su 8 golova. Tih 8 golova dodatno dobija na težini jer na ta dva meča nije bilo najboljeg strelca Serije A Ćira Imobilea. On je povređen i na ovom meču,ali Nani, Felipe Anderson i Sergej Milinković Savić igraju toliko dobro da se njegov izostanak i ne primećuje.

Zanimljivo je i to da se ova dva kluba za tri dana sastaju i u polufinalu kupa.

Od 20:45h igra se jedan meč

Roma-Sampdoria

Drugi meč ova dva tima u svega par dana. U sredu su igrali u Đenovi i taj meč je završen nerešenim rezultatom (1-1).

Roma nikako da dođe do celog plena. Oni su bez pobede već 5 kola,što je mnogo za tim koji pretenduje na vrh tabele. Protiv Intera nisu imali sreće jer su primili gol u poslednjim minutima. Što se tiče meča u Đenovi imali su dobre šanse,ali je isto tako imala i Sampdorija,tako da je remi i bio najrealniji. Roma će na ovom meču biti jača za El Šaravija, Džeko će se takođe naći u timu jer od prelaska u Čelzi izgleda nema ništa. Nedostajaće Peroti.

Sampdorija igra dobro ove sezone. Nalaze se na mestu koje vodi u Ligu Evrope i na dobrom su putu da tu i ostanu. Ipak, oni imaju jedan problem, a to su gostovanja. Ove sezone su na gostovanjima osvojili samo 9 bodova,naspram 25 na domaćem terenu, to je zaista malo za tim koji želi visoki plasman. Najveći problem za ovaj meč je neizvesnost oko igre najboljeg strelca ekipe Kvakljarele. On je obnovio povredu na tom meču sa Romom i male su šanse da zaigra. Bez njega Sampa je neuporedivo slabija.

Predlozi za klađenje:

Napoli-Bologna  1 i 2-5  @ 1.55

Torino-Benevento  1 i 2+  @ 1.70

Fiorentina-Verona 3+ @ 1.55

Ukupna kvota je 4,08.

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje