ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sevilja postala Ex-Yu kolonija, Kineska liga sve jača, Khimki rasprodaje

Boštjan Boki Nachbar produžio je ugovor sa Seviljom na još godinu dana! Pre par dana za špansku ekipu potpisao je i centar Luka Zorić. Trener Sevilje Žan Tabak napravio je pravu koloniju sa prostora bivše Jugoslavije jer se na pleju nalazi mladi Nikola Radičević, na šuteru Vojdan Stojanovski, na krilu Strahinja Milošević.

Da Kineska liga postaje sve ozbiljnija i primamljivija vrhunskim igračima, govori i činjenica da su u poslednjih 10ak dana svoje ugovore potpisali Carlos Boozer (dugogodišnji odlični centar u NBA), Jimmer Fredette (najbolji koledž igrač 2011., zatim i igrač druge postave razvojne lige NBA za 2016.),  Errick McCollum (MVP Evrokupa), a danas je svoju saradnju ozvaničio Samardo Samuels (doskorašnji član Barcelone) sa klubom Jiangsu Dragons.

Centar Joey Dorsey je produžio svoj ugovor sa katalonskom ekipom na još 2 godine, a finski plejmejker i šuter Petteri Koponen na medicinskim pregledima je u Blaugrani jer poznato je da su odustali od Vivesa. Khimki je već prodao Tyrese Rice Barci, a sada su se otarasili i drugog najplaćenijeg igrača u ruskoj ekipi posle Aleksej Shveda!

Marquez Haynes koji je za kratko vreme promenio par klubova i prošlu sezonu završio u grčkom Panathinaikosu, nastaviće karijeru u ekipi Umana Reyer Venezie.

Haynes sa Bramosom
Haynes sa Bramosom

Othello Hunter je dogovorio još ranije svoj ugovor sa Real Madridom, samo se čeka da to klub i ozvaniči. Hunter je prošle godine muku mučio sa povredama igrajući za Olimpijakos. Othello će biti konkurencija novopridošlom Randolphu iz Lokomotive.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje