petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 27. APRIL

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Od 17:00 Slavija iz Praga će na svom stadionu dočekati ekipu Sigme. Stanje na tabeli je takvo da će Slavija do kraja sezone voditi žestoku borbu za titulu sa Plzenom, a Sigma je sigurna na sredini tabele. Ovo je poslednje kolo pred plej of što znači da se bodovi dele. Trenutna razlika između Slavije i Plzena je samo 4 boda, tako da je Slavija pod imperativom pobede. Bogati vlasnici iz Kine su mnogo uložili u ovaj tim, generalno gledano su najjači, a dobra stvar za njih je činjenica da su ispali iz Lige Evrope pa sada mogu da se podrede domaćem prvenstvu što je prioritet. Slavija je favorit i morala bi da dobije ovaj meč. Kvota na pobedu Slavija iznosi 1,23.

Roma će na svom Olimpiku od 18:00 ugostiti ekipu Kaljarija. Roma se grčevito bori za plasman među prva četiri mesta koja vode u Ligu Šampiona. U poslednje vreme igraju veoma dobro, a na ruku im ide činjenica da je Kaljari pobedom u prošlom kolu rešio sve brige oko opstanka ako ih je uopšte bilo. Ovde smo se odlučili za opciju Roma daje dva gola, jer se barem 3-4 puta ove sezone dogodilo da Roma ima prednost 2-3 gola pa na kraju bude nerešeno. Roma ima imperativ, Kaljari nema tako da mi pratimo Romu. Da Roma da dva gola plaća se kvotom 1,50.

I za kraj smo ostavili duel iz Premijer lige u kojem će Brajton ugostiti Njukasl. Brajton je se bori za opstanak i današnjom pobedom bi vrlo verovatno sve rešio. Ekipa Krisa Hjutona je u poslednjim sekundama izgubila protiv Totenhema u gostima, ali ako budu prikazali delić te igre protiv Njukasla vrlo verovatno će pobediti. Četa Rafe Beniteza je opstanak odavno obezbedila tako da mogu da igraju opušteno. Dupla šansa je više nego primamljiva, a plaća se kvotom 1,34.

Ukupna kvota na ova tri predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,47.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje