subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Mart 10.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Engleskoj, West Ham uglavnom bodove osvaja kod kuće dok su njihovi današnji gosti prilično loši van svog stadiona. Biramo opciju W1 (winner) po kvoti 1.55.

U Nemačkoj rizikujemo jako kada biramo Bayern Munchen po kvoti 1.13. Prvi razlog je što bavarci imaju veliku prednost u odnosu na drugu ekipu, a druga stvar je što se Hamburger nalazi u zoni ispadanja. Ovaj meč će biti ili 5-0 za domaćina ili 1:1.

U Hrvatskoj tradicionalno u gradskom derbiju bodove odnosi Dinamo (kvota je 1.13).

Ukoliko vaš tiket odigrate u Maxbet kladionici, možemo duplati ulog!

Povezani članci

4 Komentari

    • Tu se delimično slažemo, ima dana kada svi favoriti igraju bez ikakvih problema, ali ima dana i kada kladionica umeša prste, inače bi teško opstala da favoriti konstantno dobijaju.. 🙂

  1. Slazem se sa ovom, pogotovo kad sam vidio da Dinamo gubi sa 4 na 1 od svoju filijala, prava stvar nema sta kako su to „izmamicili„

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje