petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – April 14.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Engleskoj na 5 kola do kraja nekoliko ekipa će se žestoko boriti za opstanak. Jedna od njih je i Swansea. Labudovi igraju dobro na domaćem terenu gde su zabeležili 4 pobede za redom u Premier ligi, a u tom nizu su savladali i Arsenal. Sa druge strane, Everton je imao užasnu seriju na strani od 7 mečeva bez pobede, do prošlog puta kada su savladali Stoke. Dajemo prednost domaćinu W1 na kvotu 1.80.

Iz francuske lige bismo dodali kao siguricu Lyon malom kvotom od 1.25, ali najverovatnije prolaznom. Kod kuće moraju osvajati bodove ako žele da zadrže poziciju broj 3. koja vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Istina je da Hamburgeru trebaju bodovi za opstanak u ligi, ali oni su toliko očajni da sumnjamo da mogu da naprave nešto na gostovanju. Hoffenhiem (1.50) se bori za evropska takmičenja, a danas ima idealnu priliku za 3 boda protiv ekipe koja na gostovanjima nije slavila već 7 kola.

Ukoliko vaš tiket odigrate u kladionici Maxbet, možete naplatiti kvotu 3.38. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje