petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sijetl Sihoksi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Sijetl Sihoksi će na svom terenu ugostiti Džeksonvil Jaguarse. Posle sedam odigranih kola Sijetl je na razočaravaućih 2-5. Sa druge strane Džeksonvil je uspeo da izbegne blamažu i upiše se u istoriju po broju uzasoptnih poraza. Oni su pre dve nedelje u Londonu savladali Majami i sada su na skur 1-6.

Ovo je možda i ključan meč za Sijetl u nadanju da mogu do plej of. Da, Rasel Vilson opet neće biti na terenu, ali Đino Smit je pokazao da može da vodi ovaj napad. Nadamo se samo da će glavni trener Pit Kerol pustiti malo riskantnije akcije, jer ono što je igrao protiv Nju Orleansa je bilo bolno za oči. Ima protivnika sasvim po meri, jer Džeksonvil igra bez ikakvih ambicija i ima lošu odbranu.

Sa druge strane, Džeksonvil nakon pobede protiv Majamija sigurno dolazi sa dosta samopouzdanja. Trevor Lorens igra sve bolje i bolje i kada je on na nivou i napad će biti dobar. Sigurno će biti prostora za napad Džeksonvila, jer odbrana Sijetla spada među gore u ligi.

Ovako kada se sve sabere i oduzme vredi probati sa poenima. Sijetl nema šta da čeka, mora jako da krene posebno u napadu, a sa druge strane Džeksonvil i te kako ima čime da odgovori.

Predlog za klađenje: Više od 44,5 1,88

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje