petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Simon iznenadio Medvedeva u Marseju

Francuski teniser Žil Simon priredio je jedno od većih iznenađenja na ovogodišnjem turniru u Marseju. Iskusni Francuz je u četvrtfinalu eliminsao prvog nosioca Danila Medvedeva rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:0.

Fenomenalna pratija Simona koji je pred domaćim navijačima odigrao možda i najbolji meč ove sezone. Iako nije sve počelo kako treba za Simona, iskusni Francuz je svojom upornošću uspeo da se vrati u meč i na kraju slomi Medvedeva. Rus je napravio brejk na samom startu meča, ali Simon se vratio u šestom gemu, a nakon toga je u desetom došao do još jednog brejka i seta.

Brejk sa kraja prvog seta je bio prekretnica meča. Medvedev od tog trenutka nija postojao na terenu, a koliko je Simon bio dominantan pokazuje i statistika koja kaže da je Francuz u drugom setu izgubio samo četiri poena. Sa tako lošom igrom Medvedev nije mogao ništa više osim da pruži ruku protivniku i čestita mu na zasluženoj pobedi.

Za plasman u finale Simon će igrati protiv boljeg iz duela Gerasimov/Ože Aliasim.


Fotografija je preuzeta sa: https://thesaxon.org/atp-marseille-open-gilles-simon-vs-aljaz-bedene-live-streaming-free-preview-betting-odds/2529/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje