subota, 13. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Singl dana – 15.05.2020 – LG Twins-Kiwoom Heroes (Korean baseball league)

U sutrašnjem susretu Korejanske bejzbol lige od 11:30h sastaće se LG Twins (5-3) i Kiwoom Heroes (6-3).Veoma dobar LG je vezao 4 pobede,dok je Kiwoom neprijatno iznenadio i izgubio dva puta zaredom od Samsunga kod kuće.

Za LG sutra startuje desnoruki Jung Chan Heon (0-1,6.75).U prvom startu ove sezone primio je čak 5 poena u 4 izmene protiv Doosan-a.Ovde ga isto očekuje veoma težak posao protiv najjače udaračke ekipa posle pomenutog Doosan-a.On inače nije startni bacač,nego relifer koji ulazi sa klupe,što zmači da mu je ovo 2.start u karijeri.

Startni bacač za Kiwoom Heroes je desnoruki Han Hyun Hee (1-0,4.50).U prvom startu primio je 3 poena za 6 izmena.Prošle sezone nije imao nijedan start,obično je ulazio sa klupe.

Veoma loš pitching matchup nas očekuje jer nijedan ni drugi bacač nisu starteri i ne znamo koliko mogu izdržati na brdu.Danas je Kiwoom morao promenuti čak 5 bacača,dok je LG istrošio 4 bacača iako je Wilson skoro 7 izmena izbacao današnju utakmicu.Obe ekipe su jake na palici.LG ima prosek 7poena po meču,dok Kiwoom ima prosek oko 5.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena više od 10,5.Kvota je 1,80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje