subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengalsi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava meča

Četvrto kolo NFL šampionata otvaraju Sinsinati Bengalsi i Džeksonvil Jaguarsi. Kladionice opasno favorizuju Bengalse sa kvotom 1,40, dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Bengalsi na opšte iznenađenje američke, a i svetske javnosti posle tri odigrana kola ima skor 2-1. Realno gledano niko to nije očekivao. Prošle nedelje su uspeli da dobiju ni manje ni više nego Pitsburg Stilerse. Da, Stilersi su u ovom trenutku loši, ali to je ekipa sa pobedničkim mentalitetom i čeličnom odbranu. Kada pobedite njih, to je znak da ste tu pobedu zaslužili i da ste dobra ekipa.

Džo Burou za sada izgleda dobro. Ima tu uspona i padova, ali sve je to normalno za igrača njegovih godina. Još je mlad, a nikako ne treba zaboraviti da je prošle sezone kidao prednje ukrštene ligamente.

U dosadašnjem delu sezone Burou je prebacio 640 jardi uz 7 dodavanja za tačdaun i 4 presečena pasa. Sekovan je deset puta, što je zabrinjavajuće, ali eto Bengalsi su tu gde jesu.

Potez uprave da draftuju Džamara Čejsa je bio odličan. Burou i on su igrali zajedno na koledžu i među njima postoji konekcija. Čejs je za sada prva hvatačka opcija tima, a 11 hvatanja za 220 jardi i četiri tačdauna. Tu su još Ti Higins, Tajler Bojd koji igraju sasvim sasvim ok.

U Bekfildu i dalje glavnu rež drži Džo Mikston. Za sada napad igra sasvim solidno i videćemo dokle Bengalsi mogu na ovom nivou.

Što se Džeksovnila tiče razočaranje. Došao je Trevor Lorens, spasitelj kako su ga mnogi prozvali, ali od tog spasenja nema ništa. Barem ne za sad. Kada u timu nemate talenta onda se i oni najbolji igrači utope u sivilo tima. Dosta grešaka, čini se isforsiranih i neikusnih. Naravno, ogromnu krivicu snosi i glavni trener Urban Majer koji izgleda kao da se još traži u NFL ligi. On je bio Bot i batina na koledž nivou, ali NFL je druga galaksija u odnosu na tu priču.

Dosta su šuplji i neuigrani Džeksonvil, i čini se da ih čeka duga sezona.

Analiza meča i predlog za klađenje:

Ovaj duel će biti baš zanimljiv, jer postoji određena doza rivalstva između Buroa i Lorensa još dok su igrali na koledžu. Ubran Majer takođe ima tu neku konekciju između njih, posebno sa Buroom kojeg je trenirao na koledžu. Sigurno će ta konekcija između njih biti motiv više da jedan drugog pobede.

Bengalsi su svakako favoriti i ovo im je velika prilika da odu na 3-1, ali igrati na njih po ovoj kvoti zaista nije isplativo. Da, imaju bolji tim, da uigraniji su i u boljoj formi, ali na 1,40 ni u ludilu. Ova kvota je posledica pobede Bengalsa nad Stilersima, ali sada su Bengalsi favoriti i biće zanimljivo videti kako će igrati pod pritiskom koji je sigurno prisutan.

Po našem mišljenju mnogo jača opcija su over poeni. Imamo dva mlada kvoterneka koji imaju svoju istoriju. Imamo dva mlada tima koji igraju sa usponima i padovima. Čini se da bi napad mogao biti taj koji će biti u prvom planu i sa jedne i sa druge strane.

Odbrana Džeksonvila je baš loša. U ova tri meča su dozvolili 37,23 i 31 poen i realno je očekivati da će Bengalsi ići na 20+ poena večeras. Sa druge strane, odbrana Bengalsa nije med i mleko što bi se reklo. I te kako se može igrati protiv njih i sa motivisanim Lorensom sigurno će biti prostora.

Ovih 45,5 poena koliko je ponuđeno od strane kladionica zaista nije mnogo. Generalno, mečevi koji otvaraju novo kolo uglavnom idu u over, jer je kratka nedelja za oba tima. Malo je vremena za pripremu, a to se posebno odnosi na odbrane. Napad je već utreniran i tu nema problema.

Predlog za klađenje: Više od 45,5 poena 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://bengalswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje