petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengalsi – Minesota Vajkingsi – Najava utakmice

Eto nas, polako ali sigurno koračamo ka kraju regularnog dela sezone u NFL ligi. Ova sezona je pokazala da bukvalno svako svakoga može da dobije. Borba za plej of vodiće se do poslednjeg kola i gotovo svi su u igri.

Bengalasi na svom terenu dočekuju Minesotu. Postavljeni su za favorita sa kvotom 1.60 dok je margina za poene postavljena na 40.5.

Nakon povrede Džoa Buroa koji je na kraju završio sezonu svi, pa i sami Bengalsi su mislili da je sezona gotova. Ipak, da tako ne bude pobrinuo se rezervni kvoterbek Džzejk Brauning koji je jos na utakmici protiv Rejvensa u kojoj je menjao povređenog Buroa pokazao da može da poveže redove u napadu. Ta utakmica jeste izugubljena, i ona naredna protiv Stilresa, ali poslednje dve utakmice proptiv Džeksonvila i Koltsa su pokazale da je Brauning više nego dobra zamena. Bengalsi su u oba meča strpali po 30+ poena dvema resptektabilnim odbranama i na tome im svaka čast. Glavni trener Zek Tejlor iz utakmice u utakmice pravi sjajan plan za svog kvoterbeka, a i saigrači u napadu maksimalno olakšavaju stvari. Situacija je takva da je Sinsinati u igri za plej of i može se reći da imaju sve u svojim rukama.

Minesota sa druge strane muči sličnu muku kao Sinsinati. I njihov startni kvoterbek Kirk Kazins je doziveo povredu koja mu je okončala sezonu. Bez obizira na to Minesota je na svakojake načine pronalazila put do pobede, a posebno je bitna ona iz prošlog kola protiv Vegasa kada su dobili sa 3-0. Velikih problema imaju sa povređenim igračima na svim pozicijama. Odbrana radi sjajan posao , no pitanje je koliko može u napadu Minesota. To će biti ključ.

Momentum je na strani Bengalsa. Zaista izgledaju sjajno i ovako na papiru imaju mnogo jači napad. Odbrana Minesota radi sjajan posao, no napad ne radi apsolutno ništa i verovatno će biti ovo još jedna utakmica na kojoj će odbrana Minesota biti mnogo duže na terenu. Minesota u ovaj meč ulazi sa Nikom Malensom na poziciji kvoterbeka koji ne može da računa na startnog trkača Matisona, a dobra vest je što će Džastin Džeferson ipak igrati. Ipak i njegova forma je pod znakom pitanja, jer nije igrao 5-6 nedelja.

Sinsinati ima više opcija u napadu, imaju respektabilnu odbranu koja će verujemo moći da zaustavi oronuli napad Minesote. Takođe, Sinsinati igra veoma dobro pred svojim navijačima i realno je da dobiju ovaj meč.

Predlog za klađenje: Pobeda Sinsiatija
Opcija 2: Sinsinati više od 20.5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje