petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Skaut Bostona otkrio šta je poručio Madaru posle potpisa za Partizan

Usled informacije da skaut Boston Celticsa dolazi na meč ABA lige između Mege i Partizana, predložili smo na našoj Viber Premium grupi odličan tip, a igrač nas je ispoštovao odličnom partijom i doneo novac.

Legendarni košarkaš Panatinaikosa i CSKA poslednjih nekoliko dana proveo je u Beogradu. Amerikanac  Drew Nicolas radi kao skaut za NBA ekipu, a dolazak u prestonicu Srbije je iskoristio  da pogleda treninge i utakmicu Partizana.

Dvostruki osvajač Evrolige otkrio je u razgovoru za 24sedam kakva sećanja ga vezuju za prestonicu Srbije. Kako navodi, razlog njegove posete je izraelski košarkaš – Jam Madar.

– Lep je osećaj vratiti ovde nakon toliko godina. Beograd je uvek bio moje najomiljenije mesto za igranje, jer kao što znate, navijači ovde imaju posebnu strast i ljubav prema košarci. Kad god sam dolazio igrao sam protiv Partizana. Znam da je sada Zvezda u Evroligi, ali u moje vreme igrao sam stalno protiv Partizana.

O saradnji sa aktuelnim trenerom crno-belih, ima samo reči hvale.

– Divno je što mi se ukazala šansa da vidim mog bivšge trenera. Takođe, srećan sam što mogu da gledam njegove treninge i da provodim neko vreme s njim. Sve što mogu reći o našim zajedničkim danima u Panatinaikosu je da su to bili verovatno najbolji trenuci u mojoj karijeri. Tri godine rada, dve osvojene Evrolige i tri šampionata Grčke, ne znam da li može bolje od toga.Uglavnom, lepo je što sam ponovo u prilici posle krize sa covid-19 ponovo u prilici da budem u Evropi i da gledam košarku koja se ovde igra. Željko je veoma strog, zahtevan, ali i veoma fer. Kod njega je sve kristalno jasno, ako si uradio posao kako treba bićeš nagrađen. Ako nisi ukazaće ti na to i probaće da ti pomogne da ispraviš. To mu je najbolja osobina i kao treneri i kao čoveku.

Partizan vidi kao idealnu sredinu za Madarov dalji napredak.

– Madar je naš “proskekt”, veoma mlad sa 21 godinom. Već sam mu rekao da je privilegovan time što ga trenira Željko Obradović, što uči od njega i sprema se za naredni korak u karijeri – zaključio je Nikolas u razgovoru za 24sedam.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje