ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slučaj Severina-oglasili su se i “ Grobari „

Povodom najnovijeg slučaja odlaska igrača u sred sezone iz FK Partizan-a, nakon uprave,trenera,danas su se oglasili i sami navijači:

Saopštenje prenosimo u celosti:

Најновија дешавања у и око ФК Партизан недвосмислено показују (по ко зна који пут) да је одлука Tрибине о радикалнијој борби против управе клуба апсолутно исправан потез. И у овој борби се мора истрајати!

Црно-бела јавност је остала у шоку након информације да је Ксандер Северина преко ноћи испразнио стан и побегао из клуба! Сценарио који смо већ видели на делу у случајевима Такуме Асана, Фусени Дијабатеа, Немање Јовића, а да не спомињемо старије случајеве попут Седрика Гогуе, или Андрије Живковића. Заједничко свима њима је да су ПОБЕГЛИ из Партизана иако су имали важеће уговоре или су клуб напустили без обештећења уз тужбе и тешке оптужбе, срозавајући на тај начин углед институције каква би ФК Партизан требало да буде.

Очигледно је да државни органи немају интерес или отворено жмуре на привредни криминал који се наочиглед јавности дешава у ФК Партизан, чије урушавање до темеља још једино спречава Игор Дуљај заједно са играчима. Уз сизифовске напоре, тренер првог тима, иако ни сам није плаћен за посао који обавља (!?), већ из свог џепа плаћа своје помоћнике, држи прво место на табели.

У том светлу, Милош Вазура и Управа ФК Партизан, као по налогу настављају да саботирају сопствени клуб! Од најављене оставке Милорада Вучелића прошло је безмало шест месеци (иако по статуту постоји обавеза о заказивању Скупштине клуба у року од 30 дана, а УО се распушта), па су осокољени чињеницом да могу без одговорности да злоупотребљавају позиције на којима су потпуно нелегитимно, јучерашњом шарадом дотакли ново дно.

Директна кривична одговорност за несавесно пословање је на генералном директору Милошу Вазури! Тржишна вредност горепоменутих играча је у моменту њиховог једностраног раскида на штету клуба била око 21 милион евра. Логично је поставити питање да ли је ово случајност или криминални план по коме се играчи намерно не плаћају, да би у договору са њиховим менаџерима били у могућности да потпишу далеко уносније уговоре са новим клубовима, без плаћања обештећења. Где је и шта ради Тржишна инспекција, Тужилаштво и УБПОК или је довољно то што Милош Вазура и ФК Партизан ћуте на информације да заправо добијају више државног новца (!?), па им се толерише криминал и рад на штету клуба!?

Када ће неко из Тужилаштва да се позабави информацијом да је Немања Јовић буквално натеран да у игранки тужи ФК Партизан, који му заправо ништа није ни дуговао, а да је поменута тужба менаџерска комбинација управо поменутог генералног директора којом је практично тужио сам себе и обезбедио „златни падобран” и отпремнину у тренутку када су захтеви за његову смену били најгласнији.

Да ли ће државни органи и у овом случају остати неми, као и чланови нелегитимне Скупштине ФК Партизан? Где су бивши играчи, легенде Клуба да подигну свој глас и изврше притисак да се коначно нешто промени.

Терор над ФК Партизан се наставља! Сезона за сезоном без трофеја, са огромним минусом у каси, и поданичким менталитетом који проси за мрвице – очигледно су пожељни модус операнди онима који одлучују и којима отмица Партизана одговара.

Колико год ми имали стрпљења и трпељивости толико је управа клуба безобразнија и дрскија. Колико год ми, због играча и резултатског залета, спустили тензију око клуба толико нељуди из управе на то гледају као на нашу слабост.
Нема проблема „господо“, међу нама више нема пардона. Потрудићемо се да вам загорчамо сваки наредни дан насилно проведен у Партизану! „

Stoji u saopštenju navijača Partizana.

Nema sumnje da nam predstoji jedan  buran period na Superligaškoj sceni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje