utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Smena na klupi Partizana?

Partizan je u prvom meču kvalifikacija za Ligu Konferencija ubedljivo poražen od Danskog predstavnika Nortsjelanda sa 5-0 i tako su izgubili šanse da ove sezone igraju u Evropi.

Ovakvi porazi obično podignu buru u klubu, mada kada je Partizan u pitanju ta bura je odavno podignuta i samo je sada rasplamsala.

Naravno, kako to obično ide, posle ovakvih poraza prvi koji strada je trener, jer je najlakše njega smeniti.

Po nekim najavama to bi moglo da se dogodi i sada, jer Partizan pregovara o povratku Save Miloševića u klub.

Naravno, svi smo svedoci, da je trener Partizana Igor Duljaj najmanje kriv za ovaj poraz, da su problemi u klubu mnogo dublji i da bi drugi ljudi trebalo da odu, i to mnogo pre Duljaja,ali opet, najlakše je otpustiti trenera.

Videćemo šta nam donose naredni dani, jer pitanje je uopšte da li će i sa Sava Milošević prihvatiti ulogu trenera u ovom trenutku.

Situacija je jako loša, ne toliko rezultatski koliko u samom klubu. Navijači su protiv ove uprave, bojkotuju utakmice, organizuje se u četvrtak velika protesna šetnja i sigurno da će pritisak na samu upravu da raste iz dana u dan. Sada je već sigurno da nikakvi rezultati ne mogu da ih spasu da ostanu u klubu, navijači neće promeniti mišljenje, a zna se kakav uticaj imaju. Grobari su otvoreno uz Duljaja i Milošević zna da ne bi bio dočekan baš najbolje.

Čini se da i sportski sektor i uprava nemaju baš najbolje odnose, videlo se to po Duljajevim apelima da trebaju pojačanja.

Jednostavno, ovom klubu treba veliki RESTART, dosta toga treba da se promeni i krene od 0 pa da dođu rezultati.

Trener je najmanje kriv u ovom trenutku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje