subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Southgate: Biće neuspeh za Englesku ako ne stigne barem do polufinala Eura 2020

Ako Engleska ne uspe da se plasira u polufinale Eura 2020, to će biti neuspeh. Ovo je izjavio trener „Gordog Albiona“ Gareth Southgate, nakon najave grupe od 26 igrača, na koju će se osloniti za kontinentalni šampionat od 11. juna do 11. jula. Engleska je igrala polufinale poslednjeg Svetskog prvenstva u Rusiji, a sada će se fajnal-for održati na nacionalnom stadionu zemlje – Vembliju.

Da, ispadanje pre polufinala verovatno će biti razočaranje. Mislim da je polufinale realan cilj i moramo da živimo sa tim očekivanjima. Svesni smo uzbuđenja oko ekipe i to je sjajno. do sada smo bili u dva polufinala, pa ćemo pokušati i sledeći korak “, prokomentarisao je Southgate, koji je u debitantskom izdanju Lige nacija vodio ekipu do polufinala.

Engleski trener je dodao da je svestan da će biti odgovoran za neuspeh na Evropskom prvenstvu, jer je posao njega i njegove ekipe da obezbede dugo očekivani uspeh. Do sada Engleska nikada nije igrala finale Evropskog prvenstva, a tim je najdalje stigao 1996. godine, kada je eliminisan u polufinalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje