četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Spartak-2 se rastao sa trojicom ključnih igrača!

Rezervni klub moskovskog Spartaka koji se takmiči u drugoj ligi Rusije, Spartak-2, primoran je da se rastane sa trojicom ključnih igrača, kojima je po okončanju sezone okončan i ugovor. Zbog toga, za Spartak-2 u sledećoj sezoni neće nastupati vezista Ipej Šinozuka i napadači Konstantin Savičev i Artjom Fedčuk.

22-godišnji ofanzivni vezista Ipej Šinozuka u Spartak-2 stigao je iz omladinskog tima tokom januara 2014. godine. Prvi nastup ostvario je tek tokom nedavno završene sezone, a ukupno se na terenu pojavio 15 puta, gde je pritom postigao 1 gol.

23-godišnji desni krilni napadač Konstantin Savičev dres Spartaka-2 prvi put je obukao sredinom leta 2013. godine, kada je kao i Šinozuka “prekomandovan“ iz omladinskog tima. Do danas je ostvario čak 64 nastupa, uz 7 golova i 15 asistencija, dok je tokom minule sezone na svom kontu imao 30 nastupa, uz 2 gola i 10 asistencija.

22-godišnji centralni napadač Artjom Fedčuk igrač Spartaka-2 postao je kad i Konstantin Savičev, prešavši takođe iz omladinskog tima. Do danas je za crveno-bele ostvario 48 nastupa, uz 11 golova i 2 asistencije, dok se tokom sezone 2016-17 na terenu pojavio 32 puta i pritom postigao 10 golova i 2 asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje