petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

SportskeNovosti.net slave 5 godina! (Avgust 2016.)

U Avgustu slavimo 5 godina postojanja naše male redakcije! Hvala svima što nas pratite već pola decenije. Naš tim se trudi da svakodnevno pomogne kladioničarima da dođu do profita. Prošli smo toliko tiketa zajedno, a nećemo stati. 
Zahvaljujemo se partnerskom sajtu t1x2.net koji je doprineo da se o našem sajtu čuje, potom i kladionici Maxbet koji je naš donator već dugi niz godina. Zahvaljujemo se i PREMIUM korisnicima bez kojih ovaj sajt ne bi mogao da opstane.

Sportske Novosti net je portal za sve ljubitelje sporta, a poseban akcenat je stavljen na kladioničarske vesti. Portal je osnovan 6. avgusta 2016. godine.
Mi smo grupa entuzijasta za sport koja pokušava da pobedi kladionicu dobrim informacijama. Na našem oficijelnom sajtu https://www.sportskenovosti.net/ možete naći mnoštvo informacija za fudbal (najave utakmica, h2h članke, bet info članke, itd), košarku (NBA, Evroliga, ABA Liga, itd), tenis, odbojku, bejzbol i druge sportove.
Pored kladioničarskih informacija, objavljujemo samo potvrđene (zvanične vesti) o transferima, i ne samo iz najpoznatijih liga, već i iz onih nižih, koje nigde ne možete pročitati na ovim prostorima. Ne bavimo se raznim nagađanjima oko transfera, gde ostali portali gledaju da dobiju što više klikova.

 -Naš oficijelni sajt: https://www.sportskenovosti.net/


-Naš Twitter nalog: https://twitter.com/snovostinet


Otvoreni smo za saradnju, konstantno rastemo. Ukoliko imate pitanja, možete nam poslati email na našu adresu.
Kontaktirajte nas: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje