petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sportski psiholog – Ona je izuzetno cenjena u španskoj Primeri!

Ona je sportski psiholog, zaslužna za uspehe slovenačke Olimpije koji su je lansirali u špansku Primeru! Ulogu sportskog psihologa obavlja u LaLigi, a nakon Atletik Bilbao, sada  se nalazi u organizaciji fudbaslkog kluba iz Sevilje – Betis!

Saša Sredanović je diplomirani sportski psiholog rodom iz Nikšića, koja je ostvarila izuzetan uspeh u Primeri gde je tokom pandemije korona virus imala izuzetnu ulogu u osvajanju Kupa kralja sa baskijskom ekipom koja je prvi put u ovom veku uzela veći trofej! Nemojte da vas čudi ukoliko Betis za koji nastupa legenedarni Joaqin uzme trofej ove sezone, uz pomoć Saše!

Ima želju da pomogne i srpskoj reprezentaciji u Kataru, i nada se da će fudbalski savez Srbije uočiti koliko je uloga psihloga nužna u modernom fudbalu. Ceni rad Dragana Stojkovića i smatra da bi uz njenu pomoć, ogroman potencijal selekcije mogao da donese dobar rezultat.

Pored toga uspeha na fudbalskim terenima, često je u ulozi humaniste pošto organizuje dobrotvorne akcije, kao što je to činila za Institut za Majku i dete na Novom Beogradu. Pored mališana, pomaže i klub Hajduk Kula koji nosi ime njenog strica Milana Sredanovića, a na kojem se održava turnir za mlađe selekcije koji okuplja 64 tima i preko 700 mališana!

Foto izvor: Kurir

Gostovala je na televzijama sa nacionalnom frekvencijom gde je govorila o značaju sportske psihologoije u modernom fudbalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje