Mladi srpski trener Ivan Kurtušić preuzeo je ekipu Tai PO iz Hong Konga, a debi na klupi ovog tima imaće 21.januara u kvalifikacijama za azijsku Ligu šampiona protiv malezijskog Kedaha. Ovaj trener poseduje A trenersku licencu.

             

Ivan Kurtušić ima 35 godina, tokom igračkih dana ovaj ,,fudbalski putnik“ igrao je u mnogim zemljama sveta, karijeru je počeo mlađim kategorijama Crvene Zvezde, a igrao je još i u Vojvodini, da bi potom igrao i u Smederevu, usledio je odlazak u Francusku Bastiju, potom Borac iz Banja Luke, Vlasinu, Obilić, makedonski Prilep, OFK Kikindu, Sinđelić iz Niša, Mladenovac, potom malteške klubove Marsaslok, Guđu i Zejtun Korintijans, potom se otisnuo u Bahrein i ekipu Manama Klub, zatim klub Šeik Rasel u Bangladešu, da bi usledio povratak u Slogu iz Kraljeva i potom igra za klub Eastern District SA u Hong Kongu i potom Wong Tai Sin gde je igrao i bio trener kluba.
Veoma je aktivan i u humanitarnom radu, u saradnji sa kinsekom vladom, učestvuje u humanitarnom programu ,,Let kids be happy“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.