petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski trener preuzeo klub u Aziji, debi u kvalifikacijama za Ligu Šampiona!

Mladi srpski trener Ivan Kurtušić preuzeo je ekipu Tai PO iz Hong Konga, a debi na klupi ovog tima imaće 21.januara u kvalifikacijama za azijsku Ligu šampiona protiv malezijskog Kedaha. Ovaj trener poseduje A trenersku licencu.

             

Ivan Kurtušić ima 35 godina, tokom igračkih dana ovaj ,,fudbalski putnik“ igrao je u mnogim zemljama sveta, karijeru je počeo mlađim kategorijama Crvene Zvezde, a igrao je još i u Vojvodini, da bi potom igrao i u Smederevu, usledio je odlazak u Francusku Bastiju, potom Borac iz Banja Luke, Vlasinu, Obilić, makedonski Prilep, OFK Kikindu, Sinđelić iz Niša, Mladenovac, potom malteške klubove Marsaslok, Guđu i Zejtun Korintijans, potom se otisnuo u Bahrein i ekipu Manama Klub, zatim klub Šeik Rasel u Bangladešu, da bi usledio povratak u Slogu iz Kraljeva i potom igra za klub Eastern District SA u Hong Kongu i potom Wong Tai Sin gde je igrao i bio trener kluba.
Veoma je aktivan i u humanitarnom radu, u saradnji sa kinsekom vladom, učestvuje u humanitarnom programu ,,Let kids be happy“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje