subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbi polovični u Majamiju

Na mastersu u Majamiju Srbija je ostala sa samo jednim predstavnikom. Juče su na terenu bila dva igrača iz Srbije i samo je jedan prošao u narednu fazu turnira.

Laslo Đere poražen je na startu turnira od Francuza Artura Rinderkneča koji je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:2 7:6 (8:6). Bio je to jedan meč u kojem je Đere propustio sijaset šansi i na kraju bio surovo kažnjen. U prvom setu je prvi stizao do brejk lopti koje nije iskrostio i po pravilu nakon toga pretrpeo brejkove.

U drugom setu Đere je igrao sjajno, ali i njegov protivnik. Igralo se gem za gem sve do taj brejka u kojem je ponovo Đere prvi stigao do prednosti od 6:4, ali je dozvolio da izgubi četiri poena u nizu i na neslavan način završi takmičenje.

Drugi predstavnik Srbije bio je Miomir Kecmanović koji nastavlja da impresionira teniski svet. Nakon četvrtfinala u Indijan Velsu, Kecmanović se plasirao u drugo kolo Majamija nakon što je savladao domaćeg tenisera Džeka Soka. Rezultat je bio 2:0, po setovima 7:6 (7:3) 6:4. U jednom veoma tesnom meču Kecmanović je ipak uspeo da pronađe snage i dobije ovaj meč. U narednoj rundi Kecmanović će igrati protiv Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima koji je postavljen za sedmog nosioca.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje