četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbija definitivno ima bolji sastav od Grčke, pobeda ne sme da izostane!

Počinje rasplet u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo košarkaša. Na programu su dva kola, a Srbija prvi meč igra ovog petka od 18 časova protiv Grčke u Atini.

Selektor Svetislav Pešić je odabrao 12 igrača koji će da izađu na teren. Igraće: Nemanja Dangubić, Dušan Beslać, Dejan Davidovac, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Nikola Milutinov, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić i Aleksa Uskoković.

Za Grčku će igrati: Emanuil Čacidakis, Nikos Čugkaz, Dimirtis Flionis, Kostas Gontikas, Panajotis Kalaicakis, Janis Kuzeloglu, Dimitris Moraitis, Vasilis Muratos, Džordž Piter Papas, Nikos Rogavopulos, Vasilis Toliopulus i Jorgos Calmpuris. Osim igrača PAO-a koji dobija minute na kašičicu, ovaj sastav Grčke nije ni blizu kvalitetnog niti bi trebao da predstavlja prepreku srpskoj reprezentaciji.

Srbija u poslednjem kolu dočekuje Veliku Britaniju, a za plasman na Mundobasket je potrebna jedna pobeda u naredne dve utakmice. Svetsko prvenstvo se igra ovog leta, a domaćini su Japan, Filipini i Indonezija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje