petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković: Drago mi je zbog mladih

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Kolubaru rezultatom 3:0 u okviru 18. kola Superligu Srbije, a utiske posle meča nakon koga sledi reprezentativna pauza i mali predah za naše prvotimce, izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

 

– Meč posle evropske utakmice u kojoj smo se mnogo potrošili u svakom smislu. Početak je bio teži dok nismo ušli u ritam, a posle kada smo postigli pogodak, uzeli smo kontrolu utakmice u svoje ruke i priveli meč kraju na pravi način. Uspeli smo da odmorimo i izrotiramo, a šansu su dobili i mladi koji dobro rade, ali situacija je zategnuta i nemamo bodovnu prednost da se prihvatimo nekog većeg rizika. Motika je dobro odigrao, prva utakmica na Marakani za njega pred našim navijačima, bilo je tu i emocija. Drago mi je zbog Stankovića koji je ušao u dve šanse, zbog Đurića koji je debitovao, Stanić se oporavio od povrede – počeo je Stanković.
Sledi dvonedeljna pauza od utakmica za fudbalere našeg tima, a Mister je zadovoljan onim što je do sada urađeno u prolećnom delu sezone.
– Sledi zaslužena pauza i smatram da smo bili maksimalni u ovom ciklusu. Ostaje žal za Evropom, mogli smo da napravimo još jedan iskorak, ali kad se sve sabere i oduzme, ovo je odličan početak prolećnog dela sezone za Zvezdu – zaključio je Stanković.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje