četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković zabrinut za svoj klub

Nakon meča protiv Empolija gde je njegov tim nesrećno prokockao pobedu po ko zna koji put u sezoni Dejan Stanković, vidno razočaran, dao je jedan dosta emotivan intervju vezan za igre ove sezone,ali i za samu budućnost kluba koji on vodi.

“Ovaj meč i ova završnica bili su slika ciele sezone, u kojoj smo platili svaku najmanju grešku na terenu. Suočili smo se sa Empolijem sa proračunatim rizicima, sve je bilo pod kontrolom. Momci su dali sve od sebe, poštovali su sebe, saigrače i klub. Nemam reči, ova pobeda bi nam dala bar nedjelju dana mira.Svi moraju da se trude jer ovaj klub ne sme da nestane. Bio bih presrećan da dođem na stadion na pregovore jer bi značilo da će Sampdorija nastaviti da se takmiči u Seriji B. Bez obzira da li bih ostao ovde ili ne, sama mogućnost da uđemo u pregovore bi značilo da Sampdorija ipak ide napred” izjavio je Stanković u suzama.

Sampdorija je poslednja na tabeli i naredne sezone se seli u Seriju B, mada je pravo pitanje hoće li nastupiti i u tom takmičenju jer klub još uvek nema vlasnika i u teškoj je finansijskoj krizi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje