subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

All-Star: Ništa novo na Zapadu, pobeđen Istok

Revijalna utakmica od koje svi uvek očekuju mnogo jer su na jednom mestu najveće zvezde NBA današnjice, uglavnom budu razočarani, iako svi znaju šta će sama utakmica pružiti. Međutim, za one koji sve posmatraju iz zabave imali su zbog čega da uživaju.

Ekipa Zapada pobedila je Istok rezultatom 192-182 u utakmici koja je bila najefikasnija ikada, što je donekle i logično s obizrom da je ova regularna sezona najefikasnija u poslednjih 40 godina gde ekipe postižu 106 poena na 100 pozicija. Timovi uzimaju nikad više trojki, a imaju nikad manje izgubljenih lopti.

Igrač ekipe u čijem gradu se igralo, Anthony Davis bio je najefikasniji sa 52 poena (šut 26/39) i postao najefikasniji strelac na All-Star utakmicama, a logično imenovan je i za najkorisnijeg igrača. Russell Westbrook imao je 41 poena, ali nije uspeo da zabeleži tripl-dabl za 20 minuta.

Sa druge strane u ekipi Istoka najefikasniji bio je ponos Grčke i čovek sa najdužim prezimenom u NBA – Giannis Antetokounmpo. Crni Grk postigao je 30 poena, dok je LeBron James postigao 23, a Isaiah Thomas 20 poena.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje