petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Štoper Zenita potpisao za Fenerbahče!

Iskusni štoper ruskog premijerligaša Zenita iz Sankt Peterburga, Luis Neto, postao je najnovije pojačanje turskog Fenerbahčea, navodi se na zvaničnom sajtu kluba iz Istanbula.

29-godišnji Portugalac dres Fenerbahčea nosiće samo tokom tekuće sezone i to kao pozajmljeni igrač ruskog giganta, a tako će se bar na kratko pridružiti svom doskorašnjem saigraču Žulijanu koji je takođe iz Zenita prešao u “plavo-žute“.

Luis Karlos Novo Neto, kako glasi puno ime iskusnog portugalskog internacionalca, karijeru je započeo 2006. godine u redovima Varzima, a nakon 5 godina provedenih u dresu “Morskih vukova“ prodat je ekipi Nacionala. Tokom 2012. godine ovaj defanzivac obreo se i u Italiji gde je nastupao kao igrač Siene, da bi za ruskog fudbalskog giganta iz Sankt Peterburga potpisao tek godinu dana kasnije kada je kompletiran njegov transfer vredan 6,5 miliona evra. U dresu Zenita do danas je ostvario ukupno 224 nastupa gde je pritom postigao 2 gola i 2 asistencije, dok je tokom tekuće sezone odigrao čak 6 utakmica.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje