četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Super Liga: Na korak su od Evrope, a prete istupanjem iz prvenstva!

Srpsko prvenstvo oduvek je bilo prepuno međusobnih prepucavanja između klubova, ratova saopštenjima i naravno žalbi na sudije, a ništa drugačije ne možemo da vidimo i ovog puta, s’ obzirom da jedan superligaš preti istupanjem iz lige.

Ekipa Čukaričkog je nakon veoma loše prošle sezone uspela da se stabilizuje i da uđe u trku za Ligom Evrope, u čemu imaju velike šanse i uspeju.

Ipak, nakon meča sa niškim Radničkim sve to bi moglo da padne u vodu pošto je rukovodstvo tima sa Banovog Brda zapretilo istupanjem iz Super Lige, pre svega zbog lošeg tretmana od strane arbitara sa tog susreta.

Naime, Čukarički je nakon prvih 45 minuta imao aktivan rezultat pošto su poveli golom Kajevića u 2. minutu nadoknade. Drugo poluvreme je bilo sasvim suprotno pošto je nakon drugog žutog kartona isključen Stevanović, nakon čega je Babić izjednačio šutom sa bele tačke. Čukarički je do kraja meča ostao i bez Puškarića koji je takođe pocrveneo u 73. minutu. Do kraja meča precizni u dresu gostiju bili su Subić i Micić, da bi konačan rezultat 2:3 postavio Docić.

Tim iz Beograda trenutno zauzima 5. poziciju sa 2 boda manje od niškog Radničkog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje