subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje

Nastavljamo sa predlozima za domaće prvenstvo.

Juče ste imali priliku da vidite tri sjajna duela na kojima je viđen pregršt golova. Današnji dueli nisu toliko atraktivni,ali to ne znači da neće biti uzbuđenja na istim.

20h Novi Pazar-Voždovac

Novi Pazar je jedno od najvećih razočaranja ove sezone. Pazarci su napravili sjajan tim, bili su jedni od najaktivnijih na transfer pijaci i zaista su doveli respektabilna pojačanja u vidu Adema Ljajića, Sume, par igrača iz Fenerbahčea… Počeli su sjajno, bili su u vrhu tabele i činilo se da bi mogli da ostvare svoj cilj,a to je mesto u Evropi,ali onda se dogodila smena trenera. Novi Pazar je smenom trenera i postavljanjem Matića na mesto prvog čoveka izvršio samoubistvo. Od tog trenutka kola su krenula nizbrdo i nisu se mogla zaustaviti. Matić je dobio otkaz nakon niza poraza,ali tek pred kraj regularnog dela kada je Novi Pazar već pao u plej aut zonu. Tako da se sada umesto za Evropu, bore za opstanak. Doduše, budimo iskreni, neće oni ispasti. Kvalitetan je ovo tim, tim koji ne zaslužuje da bude ovde. Pazarci su jedini sigurni kada je reč o opstanku. Igrački gledano, ovo je tim koji ima sjajan napad. Imaju zaista sjajne ofanzivne igrače i samim tim i postižu dosta golova. Nema sumnje da će danas dati sve od sebe kako bi pred svojim navijačima upisali novu pobedu.

Njima gostuje još jedno razočarenje sezone. Sličnu sudbinu deli i Voždovac. Odličan prvi deo sezone, mesto u plej ofu,ali je onda došla zima. Ne, oni nisu napravili grešku promenom trenera, ne oni su napravili grešku što su rasprodali nosioce igre. Ok, razumljivo je, klub živi od prodaje igrača,ali da li je sve moralo baš u jednom prelaznom roku, pa, iz ove takčke gledišta, ne. Bilo kako bilo u prolećnom delu šampionata Voždovac je upisao 10 poraza i 2 remija. Naravno, to je dovelo do pada na tabeli i silaska u plej aut. Oni su trenutno na mestu koje ih vodi u baraž za opstanak, dakle poprilično nisko na tabeli i moraće da zaigraju dosta bolje. Zapravo, njihov stil igre,ali i kvalitet igre i nisu toliko loši. Oni igraju napadački, otvoreno, postižu golove protiv rivala,ali ih nažalost i primaju i to ih veoma često primaju nesrećno. Voždovac je tim koji je u ovoj polusezoni najviše mečeva izgubio sa 1 golom razlike i to primljenim pred sam kraj meča, onako nesrećno.

Prognoza:Pre samo par dana su odigrali meč na istom ovom stadionu i bilo je 2-2. Otvorenu igru očekujem i danas pa ćemo ići na golove.

Predlog: 3+ @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje