nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Danas su na programu mečevi u plej ofu.

16h Napredak-Partizan

Kruševljani nastavljaju takmičenje u plej ofu Superlige. U tri meča su sakupili isto toliko poraza, što je sasvim očekivan epilog posle svega što se izdešavalo u ovom klubu. Nekako, svih 6 poraza su sasvim realna mogućnost za njih što se tiče ovog plej ofa. Ipak, oni su cilj ostvarili i niko ne obraća previše pažnje na ove rezultate, već se u klubu uveliko radi na sastavljaju tima za narednu sezonu. Suludo je pričati o nekoj igri Napretka, formi, igranju protiv Partizana, kada je ovo neki sasvim drugi tim. Ovo je sada tim sastavljen od igrača koji su jako malo igrali tokom sezone zajedno i teško ih je upoređivati sa bilo čime.

Partizan je počeo jako loše plej of i uz Napredak deli poslednje mesto po osvojenim bodovima u plej ofu. Partizan takođe ima 3 poraza iz tri meča. Isto je i u Partizanu rasulo,kao i u Napretku, samo je razlika u tome, što se rasulo u Partizanu ne odnosi na otpuštanje igrača.Ne, u Partizanu je rasulo na mnogo višljim nivoima. Može se slobodno reći da u Partizanu, trenutno, se ne zna ni ko pije ni ko plaća, da se narodski izrazimo. Ipak, kakva god da je situacija, Partizan mora, kako god zna da zadrži to drugo mesto na kojem su sada, a za to im je potrebna pobeda na ovom meču. Kvalitetniji su rival crno beli od Kruševljana i trabalo bi da slave na ovom meču. Istina, biće oslabljeni, jer je Saldanja van tim zbog kartona,ali to ne sme da predstavlja nikakav izgovor. Nekako, u duelu dva loša tima, Partizan je daleko kvalitetniji i morali bi to da materijalizuju na terenu.

Prognoza: Kao što rekoh, gosti su favoriti i trebalo bi da postignu nekoliko golova. Svi su davali Kruševljanima minimum po dva gola, pa bi to trebalo da učini i ranjeni Partizan.

Predlog: gost 2+ @ 1.48

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje